Zwemvaardigheid I-II-II bij Mulder Sport

Wie het Zwem-ABC heeft behaald kan natuurlijk al heel goed zwemmen en krijgt daarmee het predikaat 'zwemveilig'.
Los van het feit dat het belangrijk is te blijven zwemmen is zwemmen ook een hele leuke sport! Hierom geven wij ook les in Zwemvaardigheid I, II & III. Ieder niveau bestaat uit het basisdiploma, survival en snorkelen.

Lestijden Zwemvaardigheid I-II-II   

Maandag 18.30 - 19.30 uur
Woensdag  19.30 - 20.30 uur
Donderdag 19.15 - 20.15 uur
Vrijdag 18.30 - 19.30 uur
Zaterdag 15.00 - 16.00 uur
Zondag 18.15 - 19.15 uur

 

  Direct inschrijven

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor het behalen van Zwemvaardigheid I-II of IIIABC zwemmen en Fitness. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Schrijf je hier in voor één van onze zwemlessen.

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer

Past Mulder Sport bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Den Haag? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/o...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer