Ervaar Mulder Sport nu met Gratis Proefweek

Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap naar de sportschool te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Mulder Sport ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Yvonne (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Mulder Sport voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Mulder Sport."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Mulder Sport is dé plek voor Fitness in Den Haag! Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Kijk welk abonnement het beste bij jou past met onze lidmaatschapstest of start direct met een gratis proefweek.

Judo in de zomervakantie '24

Beste judoka's, Vanaf zaterdag 13 juli t/m vrijdag 23 augustus is het zomerrooster van kracht. De normale lessen komen t...

Lees meer

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer