Ervaar Mulder Sport nu met Gratis Proefweek

Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap naar de sportschool te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Mulder Sport ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Yvonne (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Mulder Sport voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Mulder Sport."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Mulder Sport is dé sportschool voor Individueel Fitness, Groepslessen en het Biociruit. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefweek.

 

Kennismakingscursus Jeugd judo

Op maandag 7 juni '21 van 16.00 tot 17.00 uur begint er weer een vierweekse kennismakingscursus. Hierin kunnen de kinderen (5 - 11 jaar) kennismaken met de basisbeginselen van het judo

Lees meer

Judo nieuws april 2021

Beste judoka's, We mogen nog steeds de mat niet op en wat vinden we dat jammer! Omdat langer stilzitten natuurlijk geen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer