Biocircuit: fit in 35 minuten per training

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Mulder Sport in Den Haag voor jou de oplossing!

Niet goed, geld terug garantie

Met het Biocircuit van Technogym heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk. Slechts 35 minuten trainen en toch 15 maal meer resultaat dan op onze conventionele toestellen. Wij zijn zozeer overtuigd van de werking van het Biocircuit dat wij een garantie op resultaat bieden. Mocht je om wat voor reden dan ook binnen 90 dagen niet tevreden zijn dan betalen we je de contributie zonder meer terug. 

Voordelen van het Biocircuit 

 • Slechts 2x per 10 dagen 35 minuten trainen
 • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 
 • Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
 • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
   

Stel niet uit, start met het Biocircuit

Stel niet uit, start met het Biocircuit. Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor het Biocircuit. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten bovendien met 7 dagen gratis fitness.

Judo nieuws april 2021

Beste judoka's, We mogen nog steeds de mat niet op en wat vinden we dat jammer! Omdat langer stilzitten natuurlijk geen ...

Lees meer

Daar gaan we weer!

Zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar starten weer op 16 maart 2021. Vanaf dinsdag 16 maart gaan de zwemlessen voor kinderen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer