Leszwemmen voor kinderen (ABC) regulier

  Direct inschrijven
 

Op een leuke manier goed leren zwemmen? Bij onze lessen staat persoonlijke begeleiding en het spelenderwijs leren centraal!

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC. In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

 • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.

 • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.

 • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.

 • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.
Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl.

Mulder Sport beschikt over 2 eigen zwembaden. Een bad van 6x12m met een diepte van 1,35m over het hele oppervlak. Ook hebben wij sinds 2010 ons eigen afzwembad van 8x20m, met een diepteverloop van 1,30 naar 2,00m. In beide baden is de watertemperatuur 32º en wordt het water gezuiverd door middel van zoutelektrolyse in plaats van chloor.

De wachttijd is afhankelijk van de gekozen dag en tijdstip en varieert van 3 tot 7 maanden voor beginnende zwemmertjes, voor gevorderde korter.

Lestijden (een les duurt 45 minuten)

Dag Start lestijden
Maandag, dinsdag en donderdag 15.30, 16.15, 17.00, 17.45 en 18.30 uur
Woensdag vanaf 12.30 uur start elke 3 kwartier een zwemles
Vrijdag 15.30, 16.15, 17.00, 17.45 en 18.30 uur
Zaterdag vanaf 07.30 uur start elke drie kwartier een zwemles
Zondag vanaf 08.15 uur start elke drie kwartier een zwemles

 

  Direct inschrijven

 

Zwemscores

Bekijk hier de zwemscores

Procedure omtrent Inhalen gemiste zwemlessen

Bij Mulder Sport komt een losse gemiste les te vervallen. Wanneer u meerdere lessen achter elkaar mist, mogen deze ingehaald worden minus 1 les. (Dus wanneer u 4 weken achter elkaar de zwemles mist, mag u 3 lessen inhalen.) Hieraan zit een maximum van 4 lessen en een verlooptermijn van 3 maanden.

Een eenmaal ingeplande inhaalles kan niet verzet worden. Een gemiste inhaalles komt te vervallen.

Spreekuur zwemschool 

Let op: donderdag 22 februari is er geen zwemspreekuur! Voor al je vragen over lestijden, eventuele wachtlijsten, vorderingen van je kind en alle andere 
zwemzaken kun je contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur van de zwemschool van Mulder Sport. De reguliere spreekuren zijn op maandag en dinsdag van 11.00 tot 15.00 uur, woensdag van 09.00 tot 12.00 uur en donderdag van 12.00 tot 15.00 uur, tel. 070-3676870. Ook kun je mailen naar zwemmen@muldersport.nl

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor Leszwemmen voor kinderen (ABC), Peuterzwemmen en Zwemvaardigheid I-II-II. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Schrijf je hier in voor één van onze zwemlessen.

Kennismakingscursus Jeugd judo

Op donderdag 28 maart 2024 van 16.00 tot 17.00 uur begint er weer een vierweekse kennismakingscursus. Hierin kunnen de kinderen (5 - 11 jaar) kennismaken met de basisbeginselen van het judo

Lees meer

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer
Meer nieuws
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer