zwemles voor volwassenen (alleen dames)

Ook voor volwassenen bestaat bij Mulder Sport de mogelijkheid de diploma’s van het Zwem-ABC te behalen in groepen alleen voor dames.

De lessen duren 45 minuten en u heeft een vaste lestijd. De wachttijd is momenteel, afhankelijk van uw voorkeurstijd en dag, 12 tot 20 maanden.

Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om meerdere malen per week te zwemmen.

Zwemles voor dames De les wordt gegeven door een vrouwelijke lesgever:
Maandag 11.30 - 12.15 uur
Dinsdag 20.45 - 21.30 uur
Donderdag 09.00 - 09.45 / 09.45 - 10.30 / 10.30 - 11.15 uur / 11.15 - 12.00 uur

 

Zwem je liever niet in een groep? Kijk dan bij de mogelijkheden voor privéles bij Mulder Sport.


  Direct inschrijven


Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor Zwemles voor volwassenen en Fitness. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Schrijf je hier in voor één van onze zwemlessen.

 

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer

Past Mulder Sport bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Den Haag? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/o...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer