Zwangerschapszwemmen bij Mulder Sport

Door in het water te zijn, hoef je even het extra gewicht van je zwangerschap niet te dragen. Dit maakt het bewegen een stuk makkelijker en comfortabeler.

Na een zwemsessie voelen de meeste aanstaande moeders zich veel fitter en meer ontspannen. Ook de baby vindt het vaak prettig en sommige ongeboren kindjes laten dat ook duidelijk merken!

Zorgen om je ongeboren baby hoef je je niet te maken. Hij of zij zit in een dunne maar zeer stevige zak met vruchtwater en is beschermd tegen infecties en temperatuurverschillen. Verder heeft ons zwemwater de aangename temperatuur van 32 graden Celsius en wordt het badwater gereinigd door middel van zoutelektrolyse.

Wanneer zwemmen?

Je bepaalt zelf in welk stadium van de zwangerschap jij wilt beginnen met het zwangerschapszwemmen. In principe kun je vanaf het begin van je zwangerschap tot vlak voor de bevalling het water in. Het is niet nodig om vooraf in te schrijven, meld je een kwartier voor aanvang aan de balie en doe mee.

Tijd: dinsdag 19.15 tot 20.00 uur.

Kosten

€ 15,- per keer
een kaart voor 5 x kost € 70,-

 

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor Zwangerschapszwemmen, Babyzwemmen en Peuterzwemmen. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Schrijf je hier in voor één van onze zwemlessen.

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer

Past Mulder Sport bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Den Haag? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/o...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer