Privé zwemles bij Mulder Sport

Mulder Sport biedt de mogelijkheid privélessen te volgen in het zwemmen. Dit kan op een dag en tijdstip in overleg. Een les duurt 30 minuten. U of uw zoon/dochter heeft iedere week les van dezelfde lesgever en door het intensieve zwemmen en de volledige aandacht zal het aanleren van alle technieken sneller gaan dan tijdens de reguliere zwemlessen.

De kosten voor privéles bedragen € 186,00 per maand, uitgaande van 1 les per week. Wanneer u 2x in de week wilt zwemmen, betaalt u € 330,00 per maand. Voor 3x per week geldt een tarief van € 485,00 per maand.
 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de privézwemlessen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

 • * velden zijn verplicht.

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om jouw vraag te beantwoorden
Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor Privé zwemlesABC zwemmen en A+ zwemmen. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Schrijf je hier in voor één van onze zwemlessen.

Mulder Sport en de AVG

Wellicht heeft u al eens gehoord over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend onder de Engelse naam G...

Lees meer

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.