Mini-vakantie cursus bij Mulder Sport

Voor een versnelling in het traject naar het A-diploma organiseert Mulder Sport iedere schoolvakantie een mini-cursus voor de kikkers, vissen en dolfijnen.

Dit houdt in dat de kinderen op maandag t/m vrijdag iedere dag les krijgen in een klein groepje (t/m 5 kinderen van 1 lesgever, 6-8 kinderen van een lesgever met een assistent). De lessen worden gegeven door een vaste lesgever (met een vaste assistent bij 6-8 kinderen) en iedere dag is de les op hetzelfde tijdstip. De lessen duren, net als de reguliere lessen, 45 minuten. Deze starten iedere dag vanaf 10.15 uur, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Door de vele zwemlessen in één week (de reguliere les gaat ook gewoon door) en de intensievere aandacht zullen de kinderen een versnelling in hun ontwikkeling in het zwemmen doormaken.

De kosten voor de cursus (5 lessen) bedragen €97,50 voor leden van Mulder Sport, niet-leden betalen €132,50. 

Schrijf je nu in voor de Mini-vakantie cursus via onderstaand contactformulier:

 • Gegevens kind(eren)

 • Gegevens kind(eren)

 • Startdatum

 • Aantal lessen in de week

 • Kan niet op (geef hier aan welke dag(en) u niet kunt)

 • * velden zijn verplicht.

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor de Mini-vakantie cursus,  ABC zwemmen en Privé zwemlessen. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Schrijf je hier in voor één van onze zwemlessen.

Mulder Sport en de AVG

Wellicht heeft u al eens gehoord over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend onder de Engelse naam G...

Lees meer

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.