Leszwemmen voor kinderen (ABC) kleine groepjes

Op dinsdag, woensdag en vrijdag bieden wij ABC zwemles in kleine groepjes van 07.00 tot 07.30 uur in de ochtend. Een groepje bestaat uit maximaal 6 kindjes en er staat uiteraard een gediplomeerde instructeur in het water. 

De kosten voor deze lessen bedragen € 116,- per maand  op maandag t/m vrijdag en € 118,- per maand op zaterdag en zondag.

Spreekuur zwemschool 

Voor al je vragen over lestijden, eventuele wachtlijsten, vorderingen van je kind en alle andere 
zwemzaken kun je contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur van de zwemschool van Mulder Sport. De reguliere spreekuren zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 11.00 tot 15.00 uur en op woensdag van 11.00 tot 12.30 uur, tel. 070-3676870. Ook kunt u mailen naar zwemmen@muldersport.nl.

Inschrijven ABC zwemles in kleine groepjes

Vul onderstaand formulier in om je kind in te schrijven voor ABC zwemles in kleine groepjes bij Mulder Sport. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 28,-  

 • Gegegevens kind

 • Ik geef mijn kind op voor de volgende dag:

 • Betalen

 • € 28 - Leszwemmen voor kinderen (ABC)
 • of

 • * velden zijn verplicht.
Online betalen via uw eigen bank  

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer

Past Mulder Sport bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Den Haag? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/o...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer