Babyzwemmen bij Mulder Sport in Den Haag

Wat is er leuker dan samen met je kindje te genieten van het ontdekken van water?  Met babyzwemmen wordt je kindje spelenderwijs watervrij gemaakt al voor hij/zij 2,5 jaar oud is! Bij Mulder Sport kunnen jullie al samen terecht als je baby 6 weken oud is. Het water is 32 graden celsius en wordt gereinigd door middel van zoutelektrolyse.

Lestijden Babyzwemmen

Maandag 09.30 - 10.00 uur 
Dinsdag 10.00 - 10.30 uur 
Woensdag 09.00 - 09.30 uur / 10.00 - 10.30 uur / 10.30 - 11.00 uur
Vrijdag 09.30 - 10.00 uur / 10.00 - 10.30 uur / 10.30 - 11.00 uur 
Zondag 09.00 - 09.30 uur / 09.30 - 10.00 uur 
   

 

  Direct inschrijven


Proefles Babyzwemmen

Indien je eerst wilt weten of babyzwemmen iets voor jou en je kindje is, kun je een proefles volgen (kosten: € 10,75). Hierna kun je beslissen of jullie je willen opgeven voor een vaste les. Proeflessen babyzwemmen gaan in verband met het beperkte aantal plaatsen en de veiligheid uitsluitend op afspraak. Hiervoor kun je onderstaand formulier invullen. 

 

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor ABC zwemmen, Babyzwemmen en Peuterzwemmen. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Schrijf je hier in voor één van onze zwemlessen.

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer

Past Mulder Sport bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Den Haag? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/o...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer