Faciliteiten bij Mulder Sport

Zwembaden

Mulder Sport beschikt over 2 zwembaden. Het instructie zwembad van 6x12m met een diepte van 1,35m over het hele oppervlak bevind zich op de begane grond achter de fitnesszaal. Ons tweede zwembad, het instructie - en afzwembad is een zwembad van 8x20m met een diepteverloop van 1,30m naar 2,00m. De watertemperatuur van beide zwembaden  is 32º en het water wordt gezuiverd door middel van zoutelektrolyse. 

Bar/coffeecorner

Voor en/of na het sporten kun je lekker ontspannen aan de bar of een van de tafeltjes in onze coffee corner. Onder het genot van een drankje en eventueel iets lekkers erbij, een krantje of tijdschrift lezen tijdens de zwemles van je kind is "wachten" geen straf meer.

Kinderspeelhoek

Voor de kleintjes beschikt Mulder Sport over een leuke speelhoek met speelgoed, waar ze heerlijk kunnen spelen tijdens de zwemlessen van bijv. een grote broer of zus.

Maak gratis kennis met fitness bij Mulder Sport

Vraag direct online de Gratis Proefweek aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Mulder Sport is dé sportschool voor Individueel Fitness, Groepslessen en het Biociruit. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefweek.

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer

Past Mulder Sport bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Den Haag? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/o...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer