Faciliteiten bij Mulder Sport

Zwembaden

Mulder Sport beschikt over 2 zwembaden. Het instructie zwembad van 6x12m met een diepte van 1,35m over het hele oppervlak bevind zich op de begane grond achter de fitnesszaal. Ons tweede zwembad, het instructie - en afzwembad is een zwembad van 8x20m met een diepteverloop van 1,30m naar 2,00m. De watertemperatuur van beide zwembaden  is 32º en het water wordt gezuiverd door middel van zoutelektrolyse. 

Bar/coffeecorner

Voor en/of na het sporten kun je lekker ontspannen aan de bar of een van de tafeltjes in onze coffee corner. Onder het genot van een drankje en eventueel iets lekkers erbij, een krantje of tijdschrift lezen tijdens de zwemles van je kind is "wachten" geen straf meer.

Kinderspeelhoek

Voor de kleintjes beschikt Mulder Sport over een leuke speelhoek met speelgoed, waar ze heerlijk kunnen spelen tijdens de zwemlessen van bijv. een grote broer of zus.

Maak gratis kennis met fitness bij Mulder Sport

Vraag direct online 7 dagen gratis Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor FitnessGroepslessen en diverse Zwemlessen. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 7 dagen gratis fitness.

Verplichte sluiting

Mulder Sport vanaf 15 december '20 tijdelijk gesloten Helaas, daar gaan we weer. Tot nader order moeten we de ...

Lees meer

Kennismakingscursus Jeugd judo

Op maandag 10 mei '21 van 16.30 tot 17.30 uur begint er weer een vierweekse kennismakingscursus. Hierin kunnen de kinderen (5 - 11 jaar) kennismaken met de basisbeginselen van het judo

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer