Inschrijven kennismakingscursus Zumba

Vul onderstaand formulier in om je kind in te schrijven voor de kennismakingscursus Zumba bij Mulder Sport. Het cursusgeld bedraagt € 20,-. Vul eerst uw eigen gegevens in, daarna die van uw zoon of dochter.

{formulier-25}

Mini-cursus in de zomervakantie '24

Voor een versnelling in het traject naar het A-, B- en C-diploma organiseert Mulder Sport iedere schoolvakantie een mini-c...

Lees meer

Judo in de zomervakantie '24

Beste judoka's, Vanaf zaterdag 13 juli t/m vrijdag 23 augustus is het zomerrooster van kracht. De normale lessen komen t...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer