Fitness bij Mulder Sport in Den Haag

Wil je fit worden, fit blijven of afvallen? Je conditie verbeteren, afvallen, stress verlagen of je energie verhogen? Aan welke vorm van training je ook denkt, bij Mulder Sport in Den Haag ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijk aandacht die nodig is om jou je doelstelling te laten halen. 

Uniek begeleidingsplan

Om je te helpen met het behalen van je doelstellingen hanteert Mulder Sport een uniek begeleidingsplan:

Uitgebreide intake

Tijdens een uitgebreide intake doen we verschillende metingen waaronder vetpercentage, bloeddruk en een health check. We bepalen je doel en zorgen ervoor dat deze realistisch en haalbaar is. Wil je fit worden, fit blijven of afvallen? Je conditie verbeteren, afvallen, stress verlagen of je energie verhogen? Aan welke vorm van training denk je?

Trainingsschema

Na je intake stellen we je trainingsschema op aan de hand van de door jouw gestelde doelen en volgt de tweede afspraak. Een van onze fitnessinstructeur zal dit persoonlijke schema met je doornemen tijdens een persoonlijke training.

Evaluatie

Elke 4-6 weken vind er een evaluatie plaats omdat Mulder Sport het belangrijk vind dat jij je doelstellingen haalt en tevreden blijft. 

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Mulder Sport is dé sportschool voor Individueel Fitness. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefweek.

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer

Past Mulder Sport bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Den Haag? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/o...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer