Fitness bij Mulder Sport in Den Haag

Wil je fit worden, fit blijven of afvallen? Je conditie verbeteren, afvallen, stress verlagen of je energie verhogen? Aan welke vorm van training je ook denkt, bij Mulder Sport in Den Haag ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijk aandacht die nodig is om jou je doelstelling te laten halen. 

Uniek begeleidingsplan

Om je te helpen met het behalen van je doelstellingen hanteert Mulder Sport een uniek begeleidingsplan:

Uitgebreide intake

Tijdens een uitgebreide intake doen we verschillende metingen waaronder vetpercentage, bloeddruk en een health check. We bepalen je doel en zorgen ervoor dat deze realistisch en haalbaar is. Wil je fit worden, fit blijven of afvallen? Je conditie verbeteren, afvallen, stress verlagen of je energie verhogen? Aan welke vorm van training denk je?

Trainingsschema

Na je intake stellen we je trainingsschema op aan de hand van de door jouw gestelde doelen en volgt de tweede afspraak. Een van onze fitnessinstructeur zal dit persoonlijke schema met je doornemen tijdens een persoonlijke training.

Evaluatie

Elke 4-6 weken vind er een evaluatie plaats omdat Mulder Sport het belangrijk vind dat jij je doelstellingen haalt en tevreden blijft. 

Stel niet uit, start met de 7 dagen gratis fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor FitnessGroepslessen en het Biocircuit. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten bovendien met 7 dagen gratis fitness

Verplichte sluiting

Mulder Sport vanaf 15 december '20 tijdelijk gesloten Helaas, daar gaan we weer. Tot nader order moeten we de ...

Lees meer

Kennismakingscursus Jeugd judo

Op maandag 10 mei '21 van 16.30 tot 17.30 uur begint er weer een vierweekse kennismakingscursus. Hierin kunnen de kinderen (5 - 11 jaar) kennismaken met de basisbeginselen van het judo

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer