Vroege Vogel zwemmen bij Mulder Sport

Voor de vroege vogels biedt Mulder Sport op maandag t/m vrijdag ’s ochtends tussen 7.00 en 9.00 uur de mogelijkheid tot het zwemmen van banen. Het zwembad is 8x20 m groot. Het water wordt gereinigd door middel van zoutelektrolyse en de temperatuur van het water is 32 graden Celsius.
 
Wil je eerst het zwembad zien? De eerste keer vroege vogel-zwemmen is gratis. Hierna kun je ervoor kiezen een vroege vogel-abonnement te nemen voor €30,- per maand. Je bent dan iedere maandag t/m vrijdag tussen 7.00 en 9.00 uur welkom om te komen zwemmen! Wanneer je een sportabonnement afsluit bij Mulder Sport, ben je uiteraard ook welkom om op deze tijden te komen zwemmen.

Tijden Vroege Vogel zwemmen

Maandag 07.00 - 09.00 uur
Dinsdag 07.00 - 09.00 uur
Woensdag 07.00 - 09.00 uur
Donderdag 07.00 - 09.00 uur
Vrijdag 07.00 - 09.00 uur

 

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor Vroege Vogel zwemmenABC zwemmen en Privé zwemlessen. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Schrijf je hier in voor één van onze zwemlessen.

Mulder Sport en de AVG

Wellicht heeft u al eens gehoord over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend onder de Engelse naam G...

Lees meer

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.