Spetter-cursus

Meld je nu aan voor onze spetter-cursus! In de week van 3 mei bieden wij voor de krabbetjes (ons beginnersbad) een spettercursus aan. Bekend worden met het water tot aan de enkelvoudige rugslag. De kinderen hebben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.30 en 14.45 uur een zwemles van 45 minuten, iedere dag van dezelfde lesgevers. Een groepje bestaat uit 10 kinderen en de les wordt gegeven door een lesgever met een assistent.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- en deze lessen worden gegeven in ons krabbenbad op de begane grond.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

 • Gegevens kind(eren)

 • Gegevens kind(eren)

 • Ik geef mijn kind(eren) op voor de volgende we(e)k(en:

 • * velden zijn verplicht.

 

Judo nieuws april 2021

Beste judoka's, We mogen nog steeds de mat niet op en wat vinden we dat jammer! Omdat langer stilzitten natuurlijk geen ...

Lees meer

Daar gaan we weer!

Zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar starten weer op 16 maart 2021. Vanaf dinsdag 16 maart gaan de zwemlessen voor kinderen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer