Spetter-cursus

Meld je nu aan voor onze spetter-cursus! In de week van 3 mei bieden wij voor de krabbetjes (ons beginnersbad) een spettercursus aan. Bekend worden met het water tot aan de enkelvoudige rugslag. De kinderen hebben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.30 en 14.45 uur een zwemles van 45 minuten, iedere dag van dezelfde lesgevers. Een groepje bestaat uit 10 kinderen en de les wordt gegeven door een lesgever met een assistent.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- en deze lessen worden gegeven in ons krabbenbad op de begane grond.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

 • Gegevens kind

 • Ik geef mijn kind op voor de volgende we(e)k(en:

 • * velden zijn verplicht.

 

Kennismakingscursus Jeugd judo

Op maandag 10 januari '22 van 16.00 tot 17.00 uur begint er weer een vierweekse kennismakingscursus. Hierin kunnen de kinderen (5 - 11 jaar) kennismaken met de basisbeginselen van het judo

Lees meer

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer