A+ Zwemles bij Mulder Sport

Mulder Sport biedt ook zwemles voor kinderen die niet mee kunnen komen in de reguliere zwemles. Deze A+ lessen zijn een uitkomst voor kinderen met grote watervrees, autisme of kinderen met gedragsproblematiek. Ook wanneer er bijzonderheden zijn in bijvoorbeeld de sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind zijn er mogelijkheden. 

De lessen worden gegeven op zondagmiddag. In het zwembad zijn op het moment dat er A+ lessen gegeven worden verder geen activiteiten. Een groep bestaat uit maximaal 6 kinderen en er staan twee speciaal opgeleide juffen in het water. De les duurt 30 minuten en de kosten bedragen €90,- per maand (1x per week zwemles). 

Lestijden A+

Zondag 15.15 - 15.45 uur / 15.45 - 16.15 uur / 16.15 - 16.45 uur

 

Wil je meer informatie over de A+ zwemlessen?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met jou op.

 • * velden zijn verplicht.

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor A+ zwemlessen, Peuterzwemmen en ABC zwemmen. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Schrijf je hier in voor één van onze zwemlessen.

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer

Past Mulder Sport bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Den Haag? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/o...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer