Judo nieuws april 2021

Beste judoka's,

We mogen nog steeds de mat niet op en wat vinden we dat jammer! Omdat langer stilzitten natuurlijk geen optie is en we jullie heel graag weer willen zien, bieden we vanaf woensdag 7 april aangepaste trainingen aan. Kom jij ook? Deze lessen bestaan uit verschillende spelactiviteiten en conditietraining. Trek gewone sportkleding aan, dus niet je judopak en doe vooral gezellig mee! We maken gebruik van het schoolplein van de inspecteur W.P. Blokpoelschool. Klik hier voor de route. Neem de ingang aan de overkant tegenover de Berensteinlaan 565.

Je bent welkom op de volgende dagen en tijden:

Woensdag o.l.v. Richard
14.30 - 15.00 uur judoka's t/m 9 jaar
15.15 - 15.45 uur judoka's 10 jaar en ouder

Zaterdag o.l.v. Jesse
11.00 - 11.30 uur judoka's t/m 9 jaar
11.40 - 12.10 uur judoka's 10 jaar en ouder

Heb jij er ook zo'n zin in? Je mag 2x per week komen! We starten woensdag 7 april en zijn er volgens bovenstaand rooster. 

Er zijn geen sanitaire voorzieningen, zorg dus dat je vooraf naar de wc geweest bent. Het plein is alleen toegankelijk voor deelnemers, kijken is helaas niet mogelijk.  

Contributie
De contributie zullen wij zolang we niet in de zaal kunnen judoën niet incasseren. Voor degenen die wel het eerste kwartaal van dit jaar hebben betaald incasseren het eerstkomende kwartaal wat we in de zaal kunnen sporten ook niet. 

We hebben er zin in, tot snel!!

Richard en Jesse
Judoteam Mulder Sport

 

Judo nieuws april 2021

Beste judoka's, We mogen nog steeds de mat niet op en wat vinden we dat jammer! Omdat langer stilzitten natuurlijk geen ...

Lees meer

Daar gaan we weer!

Zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar starten weer op 16 maart 2021. Vanaf dinsdag 16 maart gaan de zwemlessen voor kinderen ...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer