Corona update 15 maart 2020, 18.00 uur

Mulder Sport per direct gesloten ivm coronavirus (corona-update zondag 15 maart 2020)

Na de mededeling van het kabinet dat Nederland op slot gaat sluit Mulder Sport per direct haar deuren. 

Voor de gemiste zwemlessen geldt dezelfde afspraak als altijd. 1 gemiste les komt te vervallen en de daarop volgende gemiste lessen mogen ingehaald worden. Hiervoor zal een aangepast rooster gemaakt worden zodat we ruimte hebben om in te halen. Ook zal de verlooptermijn van 3 maanden niet gehanteerd worden.

Laten we hopen dat het snel voorbij is en zorg goed voor elkaar. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer begroeten bij Mulder Sport.

Corona update 15 maart 2020, 18.00 uur

Mulder Sport per direct gesloten ivm coronavirus (corona-update zondag 15 maart 2020) Na de mededeling van het kabinet dat N...

Lees meer

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer