Jeugd judo bij Mulder Sport

Leren bewegen, vallen en doorgaan, sportiviteit, omgaan met anderen. Dat is Judo, aantrekkelijk voor jongens en meisjes vanaf ca. 5 jaar. Onder deskundige leiding wordt wekelijks getraind. Het zelfvertrouwen wordt gestimuleerd en de weerbaarheid vergroot. Regelmatig organiseren wij een kennismakingscursus waarbij in 4 lessen de basisbeginselen van het judo worden doorgenomen. Een prima gelegenheid om te kijken of judo iets voor je kind is. Mulder Sport is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN).

Judo lesrooster

Woensdag 15.00 - 16.00 uur  5 t/m 8 jaar
  16.00 - 17.00 uur 10 jaar en ouder
  17.00 - 18.00 uur 10 jaar en ouder
Vrijdag 16.00 - 17.00 uur 5 t/m 10 jaar
  17.00 - 18.00 uur 10 jaar en ouder
Zaterdag 10.00 - 11.00 uur 9 t/m 13 jaar 
  11.00 - 12.00 uur  5 t/m 8 jaar

Tijdens de schoolvakanties wordt het lesrooster aangepast.

Begin 2024 start er weer een vierweekse kennismakingscursus. De exacte datum maken wij begin december bekend. Hierin kunnen de kinderen (5 - 11 jaar) kennismaken met de basisbeginselen van het judo. 

De kosten bedragen 35 euro inclusief gebruik van een judopak en band. Deze cursus is een mooie gelegenheid om te zien of judo iets voor jouw kind(eren) is. 

Inschrijven kan aan de balie van de sportschool of telefonisch (070-3676870). Voor de kennismakingscursus kun je je direct inschrijven.
 

  Direct inschrijven kennismakingscursus


Proefles Jeugd judo

Wil je liever eerst een proefles doen?  Vul hieronder de gegevens van je kind in en klik op verzenden.  Je krijgt binnen 2 werkdagen bericht wanneer je kunt komen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Kosten 2024:

€ 96,- per kwartaal voor 1x per week, €141- per kwartaal voor 2x per week.

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor o.a. Jeugd judoFitness en diverse groepslessen voor de jeugd. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met gratis proefweek.

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer

Past Mulder Sport bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Den Haag? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/o...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer