Zumba Kids bij Mulder Sport

Fitness en dansen op meeslepende Zuid Amerikaanse ritmes. Nu ook bij Mulder Sport Zumba voor kids.

Ook kinderen springen en dansen graag om het ritme van Zumba Fitness. Door het speelse karakter en danspasjes van Zumba spreekt het ook kinderen heel erg aan om mee te shaken en te swingen met de heupen op de Zumba-muziek.

En ze hebben geen enkel probleem om de Latijns-Amerikaanse danspasjes en het snelle ritme aan te leren. Ze hoeven het maar 1 keer te zien en doen het na. Ze hebben plezier en zijn niet meer van de dansvloer weg te slaan.

 

Lestijden Zumba Kids

Zaterdag  12.45 - 13.30 uur  6 t/m 12 jaar

Kosten

€ 73,- per kwartaal


Proefles Zumba Kids

Gratis een proefles doen?  Vul hieronder de gegevens van je zoon of dochter en klik op verzenden.  Je wordt binnen 2 werkdagen gebeld voor een persoonlijke kennismaking. 

 • * velden zijn verplicht.

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor o.a. Zumba voor KidsJudo en diverse groepslessen. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 7 dagen gratis Fitness.

Administratie tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie 2018 is de administratie telefonisch bereikbaar op maandag en donderdag van 12.00 tot 15.00 uur. Buite...

Lees meer

Transformation Project bij Mulder Sport

Ontdek deze zomer het Transformation Project van Mulder Sport en ga fitter de zomer door!

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.