Fitness en groepsles reglement

Algemeen

 • Roken is niet toegestaan evenals het gebruik van alcohol en drugs.
 • Consumpties mogen alleen in het bargedeelte genuttigd worden, absoluut geen glaswerk in de overige ruimtes. Het nuttigen van meegebrachte consumpties is niet toegestaan.
 • Tijdens de lessen en de fitnesstraining is het gebruik van een handdoek verplicht. Veeg eventuele transpiratie van de toestellen of maak deze schoon met door Mulder Sport beschikbaar gesteld schoonmaakmateriaal
 • Mulder Sport is in geen geval aansprakelijk voor diefstal, verlies of ongevallen in en om het sportcentrum.
 • Gewichten, steps en ander materiaal dienen na gebruik weer opgeruimd te worden. Laat halters, gewichten, kettlebells en ander trainingsmateriaal niet op de grond vallen na een set. 
 • Het is niet toegestaan de sportruimtes te betreden indien de vorige les nog bezig is. Men kan alleen aan de les deelnemen indien men op tijd is, wanneer men te laat is kan de instructeur u weigeren aan de les deel te nemen
 • Wijzigingen in het rooster kunnen zonder vooraankondiging worden doorgevoerd.
 • Bellen (inclusief videobellen), filmen en fotograferen is niet toegestaan in de kleedkamers, fitnesszaal, groepsleszaal en cycleruimte.
 • Geen (sport)tassen in de fitnesszaal, groepsleszaal en cycleruimte. Gebruik hiervoor een gratis locker.
 • Versterkte muziek of media afspelen is niet toegestaan. Gebruik oortjes of een koptelefoon.
 • Aanwijzingen van medewerkers van Mulder Sport dienen opgevolgd te worden.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is persoonsgebonden. Mocht u het lidmaatschap wensen te beëindigen, dan kan dit uitsluitend per de 1e van de maand met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand na het verloop van de aangegane contractduur. Opzeggen van de overeenkomst dient schriftelijk te geschieden. Indien u niet schriftelijk opzegt blijft u betalingsplichtig, ook als u geen gebruik maakt van de faciliteiten. Van uw opzegging ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Wilt u, nadat u het lidmaatschap heeft opgezegd, weer lid worden van de sportschool dan betaald u opnieuw inschrijfgeld. Het tussentijds stopzetten van het lidmaatschap is niet mogelijk.

Contributiebetaling
Contributiebetaling is per vooruitbetaling verschuldigd (incasso rond de 26e). Betalen is enkel mogelijk per automatisch incasso. Vooruitbetaalde lesgelden worden niet terugbetaald.

Gesloten
Mulder Sport is gesloten op nationaal erkende feestdagen, Koningsdag, 1e paasdag, Hemelvaartsdag, 1e pinksterdag, 1e kerstdag en nieuwjaarsdag. In de zomerperiode is er gedurende 6 weken een aangepast rooster. Dit geldt ook voor de periode tussen kerst en oud en nieuw, de dag voor kerstmis, 2e kerstdag, 2e paasdag en 2e pinksterdag. De contributie dient normaal te worden doorbetaald.

Lidmaatschapskaart
Na inschrijving ontvangt u een toegangstag. U dient deze tag bij ieder bezoek te gebruiken om uw toegang te registreren. Bij verlies van deze druppel wordt € 5,- in rekening gebracht.

Kleding
Deelnemers aan de lessen dienen correcte kleding te dragen. Sportschoenen (absoluut geen straatschoenen) zijn verplicht. Deze dienen schoon te zijn en mogen niet afgeven. Trainen op (bad)slippers, crocs of andere schoeisel dan sportschoenen is niet toegestaan.

Personal training
Het is verboden om personal training activiteiten te verrichten anders dan door Mulder Sport specifiek voor die taak (personal training) aangewezen instructeurs.

 

Maak nu kennis met dé zwemschool van Den Haag

Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres.

Lees meer

Past Mulder Sport bij jou?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Den Haag? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/o...

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • Biocircuit

  Biocircircuit: fit in 35 minuten

  Met het Biocircuit heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer