Better Belly bij Mulder Sport in Den Haag

Wil je ook van je buikvet af en snel een strakke buik? Geef je dan snel op!  Deze revolutionaire afslank methode zorgt ervoor dat je die overtollige kilo's kwijt raakt. Het Better Belly programma bij Mulder Sport bestaat uit drie delen:

 • De Better Belly
 • Het sportprogramma
 • Voedingsadviezen


Je traint drie keer in de week onder leiding van een gediplomeerd fitnessinstructeur met de Better Belly op de cardiotoestellen (crosstrainer, fiets, loopband etc.) en volgt de voedingsadviezen op. Het Better Belly programma biedt uitkomst bij het kwijtraken van je overtollige kilo's.

Stel niet uit, start met Better Belly

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen snel contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor Individueel FitnessBeter Belly en de Milon Cirkel. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 7 dagen gratis fitness.

Administratie tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie 2018 is de administratie telefonisch bereikbaar op maandag en donderdag van 12.00 tot 15.00 uur. Buite...

Lees meer

Transformation Project bij Mulder Sport

Ontdek deze zomer het Transformation Project van Mulder Sport en ga fitter de zomer door!

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.