Better Belly bij Mulder Sport in Den Haag

Wil je ook van je buikvet af en snel een strakke buik? Geef je dan snel op!  Deze revolutionaire afslank methode zorgt ervoor dat je die overtollige kilo's kwijt raakt. Het Better Belly programma bij Mulder Sport bestaat uit drie delen:

 • De Better Belly
 • Het sportprogramma
 • Voedingsadviezen


Je traint drie keer in de week onder leiding van een gediplomeerd fitnessinstructeur met de Better Belly op de cardiotoestellen (crosstrainer, fiets, loopband etc.) en volgt de voedingsadviezen op. Het Better Belly programma biedt uitkomst bij het kwijtraken van je overtollige kilo's.

Stel niet uit, start met Better Belly

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen snel contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Mulder Sport in Den Haag is dé sportschool voor Individueel FitnessBeter Belly en het Biocircuit. Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met 7 dagen gratis fitness.

Verplichte sluiting

Mulder Sport vanaf 15 december '20 tijdelijk gesloten Helaas, daar gaan we weer. Tot nader order moeten we de ...

Lees meer

Kennismakingscursus Jeugd judo

Op maandag 10 mei '21 van 16.30 tot 17.30 uur begint er weer een vierweekse kennismakingscursus. Hierin kunnen de kinderen (5 - 11 jaar) kennismaken met de basisbeginselen van het judo

Lees meer
Meer nieuws
 • Zwemmen bij Mulder Sport

  Sneller je zwemdiploma?

  Op een leuke manier goed leren zwemmen in Den Haag. Bij Mulder Zwemmen staat persoonlijke begeleiding centraal. Al onze instructeurs zijn gediplomeerd. Zowel in het lesgeven als in EHBO en zwemmend redden.

  Lees meer
 • De Milon Cirkel

  Milon Cirkel: fit in 35 minuten

  Met de Milon cirkel heeft Mulder Sport een uniek instrument in handen om zijn leden echt te helpen bij het bereiken van hun doelen. Veiliger, sneller, plezieriger en effectiever trainen is nu mogelijk!

  Lees meer
 • 7 dagen gratis fitness

  7 dagen gratis fitness bij Mulder Sport

  Sportschool Mulder Sport in Den Haag helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit om 7 dagen gratis te komen fitnessen. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mulder Sport bij jou past.

  Lees meer